Coronavirus - România: 196004 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum iti cureti plamanii de tutun

Saturday, 01 November 2014, 10:25 Sursă: REALITATEA.NET

1. Fa bai detoxifiante Fumul de tigara contine mai mult de 4.000 de elemente chimice. Ca sa ajuti corpul sa elimine o parte din ele, fa o baie detoxifianta cu rozmarin, un detoxifiant puternic. Deschizand porii pielii, aceasta baie va ajuta la eliminarea toxinelor profunde, favorizand schimburile dintre interior si exterior. Infuzeaza o mana buna de rozmarin in 3-4 litri de apa fierbinte timp de 10 minute. Varsa apoi infuzia cu rozmarin in cada si stai in apa minimum 15 minute.

2. Bea ceaiuri depurative In fiecare zi, bea 2 cani dintr-un ceai depurativ, preparat de catre un farmacist. Amestecul care iti protejeaza plamanii este compus din: rozmarin detoxifiant, nalba de padure (planta bogata in mucilagii, care ajuta organismul sa produca mucusul protector al nasului si bronhiilor), sparanghel (dreneaza toxinele prin bila si ficat) si papadie (dreneaza substantele poluante si favorizeaza diureza).

3. Remineralizeaza organismul Urzica este o comoara de beneficii. Ea contine mai mult de 200 de substante diferite, printre care oligoelemente si minerale, perfect echilibrate pentru a curata si remineraliza organismul.

Citeste articol integral:


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE