Coronavirus - România: 475362 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cum îți afectează zodia echinocțiul de toamnă: ghid de supraviețuire

Wednesday, 02 September 2020, 10:26 Sursă: Realitatea.net

De la începutul anului, universul a fost implicat într-un pic de zarvă cosmică. Echinocțiul de toamnă te va ajuta să îți restabilești echilibrul în viață, așa că pregătește-te să răsufli ușurată. Cum afectează echinocțiul de toamnă zodia ta? La data de 22 septembrie, Soarele va tranzita zodia Balanță, semnul de aer care  care este în căutare eternă de echilibru. Pe măsură ce Soarele se mută în semnul Balanță pe durata echinocțiului, acest lucru îți va permite să îți reamintești de obiectivele și lecțiile pe care le-ai început în ultimul echinocțiului din aprilie, care a fost începutul anului astrologic.

Echinocțiul de toamnă marchează punctul de la jumătatea anului astrologic și este momentul să începi să recoltezi recompensa din "semințele" pe care le-ai plantat în aprilie în timpul echinocțiului de primăvară. 

Berbecii se confruntă cu răni vechi

În timpul echinocțiului de toamnă, zodia Berbec ar putea fi forțată să se confrunte și să aibă de-a face cu răni emoționale vechi sau să abordeze un conflict nerezolvat. Pentru a-ți atinge obiectivele pe termen lung, va trebui să te confrunți cu sursa durerii tale. Luna Nouă vizavi de asteroidul Chiron (n.r. considerat mediatorul între revoluție și evoluție) înseamnă că trebuie să îți ajustezi metodele de face față sau așteptările pentru a răspunde provocării de a te lupta cu o rană din trecutul tău. În plus, din cauza poziției Soarelui la începutul echinocțiului de toamnă, s-ar putea să te confrunți cu provocări din partea celorlalți care par să stea între tine și obiectivele tale. Citește continuarea

Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE