Daniela Crudu a vorbit despre durata partidelor de amor cu noul ei iubit, Valentin

Tuesday, 24 November 2015, 23:21 Sursă: REALITATEA.NET

Întrebaţi la emisiunea Agentul VIP cât timp s-ar săruta dacă ar avea la timp 10 minute, Valentin a făcut o glumă extrem de inedită: "Tinând cont că partidele noastre durează 2 minute cu tot cu duş, sărutul durează 5 secunde. Cât să dureze?"

Întrebată ce ar face Daniela dacă ar avea la îndemână o pereche de cătuşe, un tub de frişă şi portocale la îndemână, aceasta a răspuns: "L-aş legat de pat cu cătuşele şi l-aş savura cu frişcă".

Deși are doi copii, Daniela Crudu l-a ales pe Valentin în devafoarea lui Pietro, celălalt finalist.

Tânărul este pasionat de sporturile extreme, este în formă, la 1,78 și 74 de kg, și îi place să trăiască viața la maximum.

Toate acestea vin din decizia făcută la 19 ani, când era, încă, un adolescent. Valentin a plecat, atunci, în Statele Unite ale Americii, pentru a trăi visul american. La o vârstă foarte fragedă, acesta a crezut că a descoperit dragostea a adevărată, scrie click.ro.

Cruduta spune ca este indragostita pana peste cap si ca are fluturasi in stomac. “Da, ma marit la anul. S-a lasat cu inel. Nu am voie sa-l port momentan. Primesc buchete de flori cu dedicaţie. De doi ani nu am mai simtit fluturasi în stomac", declarase eala un moment dat, încadrul unei emisiuni de televiziune.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE