Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Credea că zboară spre Sydney, Australia, dar avionul a virat și - șoc. Unde a ajuns. Toți râd de el

Monday, 03 April 2017, 20:56 Sursă: REALITATEA.NET

Tânărul s-a îmbrăcat cu pantaloni scurți și tricou, și-a luat rucsacul și visa deja la clipa în care urma să aterizeze în orașul Sydney din Australia, să meargă apoi pe coastă și să exploreze continentul arid. 

Din nefericre, însă, a aterizat în orașul cu același nume din Canada. În loc de temperaturile caniculare la care se aștepta, a dat de ger, lacuri înghețate și o furtună de zăpadă care se pregătea să lovească localitatea.

Adolescentul spune că și-a pus câteva semne de întrebare când a văzut că avionul său era unul de dimensiuni nu foarte mari. ”M-am gândit 'Oare mă va putea duce aeronava asta până în Australia?'". Câteva clipe mai târziu, dar când era, deja, în aer, și-a dat seama că luase bilet pentru Sydney, Nova Scotia, Canada în loc de Sydney, Australia, pentru că avionul virase în direcția opusă. ”Am înjurat vreo 10 minute încontinuu, în gând”, recunoaște el.

Când a aterizat, într-o îmbrăcăminte deloc potrivită cu vremea de acolo, a povestit reprezentanților companiei aeriene problema sa, iar aceștia i-au rezervat un loc la un zbor înapoi spre Olanda, conform thaguardian.com. 

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE