Chinezii de la Xiaomi pregătesc telefonul care nu-ți rupe bugetul, dar își face treaba

Wednesday, 15 May 2019, 16:40 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Xiaomi ar lansa în 2019 două modele intitulate Redmi K20 și Redmi K20 Pro. Chiar dacă diferențele dintre cele două modele nu sunt foarte clare în acest moment, din ce ne putem da seama, ambele modele au componente performante. Implicit, prețul va fi mai mic decât al concurenței, așa cum au obișnuit chinezii în ultimii ani. 

Ce se știe despre Redmi K20 Pro e că va avea un ecran AMOLED de 6,39 inci, un senzor de amprentă încorporat în display și este protejat de sticlă Gorilla Glass 6. Apoi, procesorul este un Snapdragon 855 și ar putea fi ajutat de 6 GB RAM sau 8 GB RAM.

Spațiul de stocare ar varia de la 64 GB până la 256 GB. Nu se știe exact ce fel de procesor ar avea Redmi K20. Se szvonește că ar putea fi vorba de un procesor Snapdragon din seria 700. Cert e că va avea dotări mai slabe, iar prețul, evident, va fi mai mic decât al versiunii Pro. 

Telefonul ar avea un sistem de trei camere pe spate format dintr-un senzor principal de 48 de megapixeli, unul ultra wide de 8 megapixeli și altul telefoto de 16 megapixeli. Vestea bună este că ecranul nu este crestat. Camera din față de 20 de megapixeli este una de tip pop-up, care iese din carcasa telefonului.

Redmi K20 Pro are o baterie de 4.000 mAh și se încarcă rapid la 27 de wați. Chiar dacă nu știm încă prețul, ar trebui să fie unul competitiv. Asta înseamnă, pentru România, de sub 3.000 de lei. 

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri