Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Chinezii care vor să-ți ofere un laptop pliabil: de ce e o adevărată revoluție în tehnologie?

Tuesday, 14 May 2019, 15:38 Sursă: REALITATEA.NET

Lenovo susține un eveniment în Florida, SUA și acolo a decis să prezinte un prototip la care lucrează și care ar fi gata abia în 2020: un laptop pliabil. Gadgetul nu are un nume oficial, dar pare să facă parte din familia ThinkPad X1 de dispozitive și își propune să înlocuiască laptopurile tradiționale.

Practic, în loc să iei un laptop clasic cu tine ai putea să iei acest ecran de 13,3 inci ce se poate plia într-un format mai mic (cam cât o carte groasă) și la care să poți atașa o tastatură wireless.

Această iterație de Lenovo X1 este construită în jurul unui OLED de 13,3 inci care se pliază în interior, similar cu Galaxy Fold. Asta înseamnă că se prinde magnetic la extremități, pentru a rămâne închis, iar la mijloc va avea o mică despărțitură.

În momentul în care l-ai pliat, s-ar putea să-ți aducă aminte de o agendă pe care ai luat-o cu tine peste tot în ultimii ani. Mai ales datorită coperții de piele de pe exterior. Legat de greutate, Lenovo speră ca produsul final să aibă sub 900 de grame.

Pentru ca pachetul să fie complet, Lenovo include și un stylus cu acest produs astfel încât X1 să fie potrivit și pentru cei care desenează.

Specificațiile nu sunt cunoscute, dat aparatul a fost funcțional la prezentarea din SUA și, cel mai probabil, va beneficia de îmbunătățiri importante până la lansarea efectivă. Este de așteptat să vedem un procesor de la Intel, poate 8 sau 16 GB RAM și un spațiu de stocare de cel puțin 128 GB.

Sursa


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE