Coronavirus - România: 2460 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cele mai bune metode prin care să scapi de grăsimea de pe abdomen

Sunday, 09 February 2014, 11:35 Sursă: REALITATEA.NET

Abdomenele pot ajuta în mod superficial, dar cea mai bună metodă de a scăpa de grăsimea din zona abdomenului implică efectuarea de exerciții de tipuri diferite. Află cum poți aborda problema cel mai bine pentru a scăpa de grăsimea nedorită și a-ți proteja, pe termen lung, sănătatea.

Ce exerciții să faci pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen

Nu contează dacă preferi alergatul sau mersul pe bicicletă atâta timp cât depui efort de câteva ori pe săptămână. Poți utiliza biciclete staționare, să faci exerciții aerobice sau chiar antrenament regulat, ceea ce te ajută să combini exercițiile cardio de mare intensitate cu exerciții de intensitate mică.

Un studiu efectuat la Universitatea Duke preciza că poți opri cu ușurință acumularea de grăsime pe abdomen cu puține exerciții simple cum ar fi mersul pe jos timp de 30 de minute, 6 zile pe săptămână. Pentru a începe arderea grăsimii de pe abdomen, trebuie să faci exerciții din ce în ce mai des. De exemplu, dacă te decizi să faci jogging pentru 30 de minute pe zi, 6 zile pe săptămână și vei obține o scădere a acesteia de până la 7% în 8 luni.

Pe lângă exercițiile cardiovasculare, cele mai bune metode de a scăpa de grăsimea abdominală mai repede includ exercițiile în care se folosesc greutăți (făcute de 2-3 ori pe săptămână). Sesiunile de exerciții pot să nu fie lungi, dar trebuie să fie serioase.

Ce să mănânci pentru a scăpa de grăsimea abdominală

Una dintre cele mai bune metode de a scăpa de grăsimea de pe abdoment este să mănânci tipul corect de grăsimi. Grăsimile trans sunt cele mai rele, însă grăsimile monosaturate te pot ajuta să-ți atingi scopul.

Citește restul articolului pe Fabuloase.ro


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE