Coronavirus - România: 697898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cel mai tare truc pe WhatsApp: cum folosești două conturi în același timp

Tuesday, 21 May 2019, 17:58 Sursă: REALITATEA.NET

WhatsApp este unul dintre cele mai vechi și versatile servicii de mesagerie instant prin intermediul rețelei mobile și totodată și cea mai populară. Asta pentru că este un instrument software cross-platform care funcționează de minune atât pe iPhone sau Android, cât și pe PC sau Mac.

Însă, în momentul în care decizi să-și instalezi aplicația si pe PC trebuie să știi că acesta va funcționa ca o oglindă a conversațiilor tale de pe mobil. În principiu, aplicația WhatsApp de pe mobil poate fi oglindită pe mai multe dispozitive, iar conversațiile tale pot fi continuate de pe oricare dintre ele. Nu este însă foarte evident cum folosești două conturi de WhatsApp pe PC.

Cum folosești aplicația WhatsApp pe PC sau Mac

Ai două posibilități dacă vrei să știi cum trimiți și primești mesaje WhatsApp pe PC sau Mac. Prima implică acesarea paginii web web.whatsapp.com, iar a doua necesită instalarea aplicației client pentru PC sau Mac de la această adresă.

Indiferent de varianta pentru care optați, procesul de împerechere este identic.
Imediat după ce ați pornit prima oară WhatsApp pe computer sau ați intrat pe web.whatsapp.com, veți întâmpina un cod QR. Cu respectivul cod pe ecran, intrați în aplicația de mobil, din ecranul principal, în meniul din dreapta jos la Setări sau Settings. Faceți un tap pe WhatsApp Web/Desktop și eventual, acordați acces aplicației la cameră.

Dacă nu cumva aplicația vrea să scaneze implicit codul QR de pe ecranul computerului, apăsați pe Scanați codul QR. În câteva momente, procesul de împerechere ar trebui să fie finalizat, să vă vedeți mesajele de pe telefon pe PC sau Mac și să puteți scrie unele noi.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE