Coronavirus - România: 500273 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cel mai bun masaj înainte de sex

Wednesday, 29 July 2015, 19:02 Sursă: REALITATEA.NET

Masajul implică atingeri uşoare şi relaxante şi îi apropie foarte mult pe cei doi parteneri. Iată care este cel mai bun masaj înainte de sex, de care puteți să profitaţi și voi, indiferent că vă considerați sau nu iscusiți în aceasta „artă”.

Cel mai bun masaj înainte de sex: 1. De relaxare

Trebuie să ştiţi că cel mai bun masaj înainte de sex este cel de relaxare. Dar, atenție, nu vă opriți la masajul de relaxare, pentru că partenerul s-ar putea să adoarmă și să uite de orice altceva... Pentru acest tip de masaj, mişcările palmelor trebuie să fie delicate şi nu trebuie pusă presiune prea mare pe corp.

Partenerul trebuie să stea cu faţa în jos, cu capul într-o parte şi cu braţele pe lângă corp. Iată de ce acesta este cel mai bun masaj înainte de sex... Cu mâinile pline de ulei, masaţi suprafaţa de o parte şi de alta a coloanei vertebrale şi apasaţi tare până la gât, ţinând degetele şi mâinile permanent în contact cu pielea.

Trebuie masat gâtul, umerii, braţele cu mişcări circulare şi delicate. Următoarea etapă constă în masarea feselor, picioarelor şi a tălpilor şi să nu uiţaţi de degetele de la picioare.

Cel mai bun masaj înainte de sex: 2. Erotic

Masajul erotic este o modalitate perfectă de a cunoaşte corpul iubitului, de a-l ajuta să scape de stres, de a-l relaxa, de a-l excita şi, nu în ultimul rând, este cel mai bun masaj înainte de sex. Trebuie să se începeţi cu partea din interior a mâinilor şi picioarelor şi să continuaţi până la baza coloanei vertebrale.

În această situaţie, partenerul trebuie să spună care atingeri îi plac mai mult. După ce s-a mai relaxat, începe partea erotică. Acesta poate fi şi el cel mai bun masaj înainte de sex. Faceţi masajul propriu-zis al corpului, care constă în atingerea trupului partenerului cu sânii sau cu fesele, prin mişcări uşoare. Trebuie insistat şi pe organul genital, pentru a-l excita.

Sursa: click.ro


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE