Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cea mai tare aplicație de la Google pe care n-o folosești la maximum. Ce să știi pe Maps

Tuesday, 21 May 2019, 23:07 Sursă: REALITATEA.NET

Cum să folosești Google Maps când nu ai internet

Fie că ți s-au terminat datele mobile, fie că nu era semnal în zonă, cert este că măcar o dată te-ai trezit în situația de a rămâne fără internet. Pentru acele situații neprevăzute, poți downloada anumite indicații în avans. Odată găsită locația unde vrei să ajungi, dai swipe în jos și apeși pe butonul de download. Astfel, vei putea să găsești acel loc chiar și fără internet.

Cum să îi arăți unui prieten unde ești, să te găsească mai repede

În Google Maps există opțiunea de a da share la locație, pentru ca oamenii să știe exact unde se află când trebuie să se întâlnească într-un punct comun. De îndată ce ai stabilit indicațiile de la punctul A la punctul B și ai apăsat pe butonul de pornire, apasă pe săgeata din colțul dreapta jos și alege opțiunea de „Share trip progress". Mai apoi, alege cui vrei să trimiți informațiile de locație.

Cum să afli dacă e aglomerat într-un loc în avans

Când cauți o locație în aplicație și apeși pe ecran, îți va apărea o analiză amănunțită a acesteia. Dacă dai puțin mai jos, vei vedea orele la care este cel mai aglomerat în locul respectiv. În acest mod poți decide când să vizitezi ceva anume în funcție de cât de bine te simți așteptând la coadă sau stând în mijlocul mulțimilor.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE