Fotografii de colecție: Cea mai rapidă mașină de serie din lume la teste pe circuit

Tuesday, 11 February 2014, 01:18 Sursă: REALITATEA.NET

Pana la 600 cai putere si 652 Newton-Metri, o acceleratie de la 0 la 100 km/h in aproximativ 2.5 secunde, plus un timp de numai 7 minute, 8 secunde si 69 de sutimi pentru un tur la Nurburgring. Acestea sunt principalele atractii ale noului Nissan GT-R Nismo, automobil ce va debuta pe Batranul Continent chiar luna viitoare, in cadrul Salonului Auto de la Geneva, urmand ca din septembrie sa fie disponibil si la vanzare, scrie 4tuning.ro.



Pentru mai multe detalii vizitati-ne la: http://www.4tuning.ro/masini-tari/nissan-gt-r-nismo-noi-imagini-cu-cea-mai-rapida-masina-de-serie-din-lume-21547.html
Adaugă părerea ta

A fost dezvaluit in premiera mondiala la sfarsitul anului trecut, in cadrul Salonului Auto de la Tokio, iar acum se pregateste sa-si faca debutul european. Pana atunci insa, japonezul Nissan GT-R Nismo - caci despre el este vorba, ni se dezvaluie astazi intr-o noua galerie foto, care surprinde atat aspectul tehnic, cat si cel estetic al supercarului nipon.

Inainte insa de a admira in detaliu noul Nissan GT-R, permite-ne sa-ti reamintim ca ultima generatie a supercarului japonez se mandreste cu prezenta sub capota a nu mai putin de 600 cai putere si 652 Newton-Metri, cifre arhisuficiente pentru ca acceleratia de la 0 la 100 km/h sa se realizeze in aproximativ 2.5 secunde. Din pacate, informatiile cu privire la viteza maxima lipsesc cu desavarsire si la acest moment, oficialii companiei nipone de automobile multumindu-se sa afirme ca impresionanta sa creatie are nevoie de numai 7 minute, 8 secunde si 69 de sutimi pentru a parcurge cele peste 70 de viraje trasate de-a lungul celor 20.8 kilometri ai legendarului Nordschleife.