Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Cea mai la modă culoare pentru mașini în Europa! Iată concluzia

Monday, 19 January 2015, 13:03 Sursă: REALITATEA.NET

Cea mai la moda culoare la care apeleaza cumparatorii din Europa este albul, conform CTV News. Din acest motiv, la ultimele lansari de la saloanele auto, producatorii au preferat sa expuna, in general, masini de culoare alba, scrie Ziare.com.

De "vina" ar fi compania Apple, care a readus la viata aceasta culoare prin gadgeturile pe care le-a lansat in ultimul deceniu.

"Masinile de culoare alba si-au atins apogeul in anii '70-80, dar apoi au disparut dintr-o data. In ultimii zece ani am observat insa o crestere a culorii albe. Cu siguranta a venit odata cu 'era Apple', deoarece ei au inceput sa faca totul alb, cu finisaje cromate din metal. A fost o combinatie foarte placuta si proaspata", a declarat Oona Scheepers, reprezentant al Volkswagen.

"Inainte de asta, oamenii nu cumparau masini albe in Europa, deoarece le asociau cu masinile de livrari si pareau ieftine. Insa acum, in combinatia cu metal si crom, totul pare proaspat si complet nou. Vanzarile au explodat in intreaga lume!", a mai spus Scheepers.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE