Ce se întamplă dacă faci sex iarna

Tuesday, 10 December 2019, 13:00 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Sexul pe timp de iarnă este recomandat din mai multe motive, potrivit cercetătorilor. 

Iată câteva dintre exemple pentru care ai liber la sex, iarna!

Aliat împotriva răcelii

E drept că nu o vindecă, dar te poate ţine departe de gerul de afară, iar astfel scade riscul de a te trezi cu o răceală de toată frumuseţea. Statisticile spun că numărul de copii născuţi toamna este constant unul ridicat. Ce înseamnă asta? Înseamnă că bebeluşii au fost concepuţi pe perioada iernii. Şi-atunci, cine eşti tu să stai în calea creşterii natalităţii?

Iarna eşti mai frumoasă

Cercetările susţin că bărbaţii sunt mult mai puţin pretenţioşi iarna? De ce? Ei bine, în sezonul rece femeile sunt mult mai acoperite decât vara, iar acest lucru îi face să aprecieze mai mult un centimetru de piele dezgolită. Vara văd numai fuste scurte şi bluze decoltate, devenind mult mai pretenţioşi.

Dacă, totuşi, nu te simţi confortabil, poţi oricând să profiţi de plapumă pufoasă care va ţine de cald, sau de ce nu, poţi să rămâi parţial îmbrăcată, pe motiv că ţi-e frig.

Sexul slăbeşte

Astfel, te ajută să treci cu bine peste mesele încărcate de sărbători. Nu-i aşa că ar fi plăcut să nu te mai plângi în ianuarie de kilogramele acumulate?Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri