Coronavirus - România: 457848 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ce culoare au ochii tăi? Uite ce se spune despre personalitatea ta

Wednesday, 11 January 2017, 14:47 Sursă: REALITATEA.NET

Ochii negri

Aceasta este o culoare rară de ochi. Persoanele care au ochi negri au de fapt o culoare maro închis. Ce spune acest lucru despre personalitatea ta este că eşti o persoană plină de viaţă şi pasiune. Nu vei pleca niciodată de la muncă înainte de a termina ce ai de făcut. Eşti competitiv şi încerci să demonstrezi că eşti cel mai bun în ceea ce faci. Persoanele cu ochii negri sunt şi destul de secretive şi nu se destăinuie foarte uşor. Sunt şi foarte reţinute când vine vorba de a se îndrăgosti, însă când fac acest lucru se dovedesc a fi foarte loiale. În general, cei cu ochii negru au o credinţă spirituală destul de puternică. În ciuda numeroaselor calităţi, ei sunt şi destul de certăreţi şi argumentativi, chiar şi atunci când ştiu că nu au dreptate.

Ochii căprui

Oamenii au ochii căprui datorită cantităţii ridicate de melanină din ochii lor. Culoarea maro este cea mai populară culoare de ochi din întreagă lume. Este o culoare pământie, dar bogată. Reprezintă simplitatea, puterea şi creativitatea. Dacă ai ochii căprui, atunci cel mai probabil eşti sufletul petrecerii. Persoanele cu ochi căprui sunt apropiate de natură şi nu le pasă foarte mult de aspectul material. Sunt parteneri de viaţă foarte iubitori şi ştiu cum să îşi facă persoanele iubite să se simtă cu totul speciale. În general sunt persoane şarmante, dar cu picioarele pe pământ. Sunt persoane extrovertite şi adoră să îşi facă prieteni noi. Nu se simt însă foarte confortabil dacă trebuie să îşi exprime sentimentele de faţă cu ceilalţi. Au un bun simt al umorului şi te pot înveseli oricând. Sunt înţelepţi şi ştiu să ofere ofere sfaturi bune. Sunt creativi şi au un simt estetic bine dezvoltat.

Ochii albaştri

Persoanele cu ochii albaştri sunt cele de care oricine se simte atras instantaneu. Albastru este o culoare atât de plină de viaţă încât cei care au această culoare de ochi emană foarte multă tinereţe, exhuberanta. Multe persoane apelează la lentile de contact pentru a avea ochi albaştri, iar cercetătorii testează proceduri laser prin care culoare ochilor poate fi schimbată. Persoanele cu ochi albaştri sunt fermecătoare, atractive şi foarte prietenoase. Sunt spontani şi energetici şi trăiesc viaţă la maxim. Au o tendinţa naturală de a-i face pe alţii fericiţi. Ei vor încerca mereu să îi ajute pe cei din jurul lor, sunt buni şi sinceri. Sunt persoane spirituale şi îşi doresc o iubire care durează o viaţă, o familie fericită şi un partener de viaţă fidel. Au o mare putere de observaţie şi nimic scapă de privirea lor vigilenţa. Au tendinţa de a fi deschişi, efervescenţi şi în general nu sunt foarte timizi, scrie acasatv.md. 

Ochii gri

Persoanele cu ochi gri sunt născuţi pentru a fi lideri. Ei sunt foarte eficienţi în a interveni în conflictele dintre alte persoane pentru că înţeleg cu uşurinţă care este problema şi privesc lucrurile din toate punctele de vedere, pentrru că apoi să găsească o soluţie de compromis. Sunt persoane puternice care fac faţă stresului. Se pot adapta cu uşurinţă la un mediu nou. Au o personalitate unică şi sunt genul de persoane foarte active, mereu ocupate cu ceva. Nu pot stă pur şi simplu degeaba, sunt descurcăreţi, buni la afaceri şi au un simt al umorului ascuţit. În general sunt calmi, iar oamenii se simt foarte bine în preajma lor. Au o atitudine foarte raţională şi ştiu să păstreze secrete. Nu sunt foarte aventuroşi. Le place să aibă totul în ordine, însă nu sunt maniaci în ceea ce priveşte curăţenia. Sunt ideali că parteneri de cursa lungă şi de îndată ce îşi găsesc sufletul pereche, îl iubesc cu toată fiinţă. Sunt parteneri de viaţă foarte romantici.

Ochii verzi

Persoanele cu ochi verzi au personalităţi vibrante care adoră aventură şi pot acceptă tot felul de provocări spontane. Nu ai vrea să îi superi sau să îi răneşti în niciun fel pentru că sunt persoane răzbunătoare. Sunt oratori foarte buni, sunt persoane inteligente care trăiesc viaţă la maxim. Nu le poţi stă în cale atunci când îşi doresc ceva foarte mult. Au încredere în forţele proprii şi în felul care arată şi pot fi aroganţi uneori. Le place să facă oamenii să radă şi sunt de încredere, genul de oameni pe care dacă-i câştigi că prieteni, te poţi baza pe ei să îţi fie alături la nevoie. Dar dacă îi spuperi cu ceva, vor găsi imedial o cale de-a lovi înapoi şi de-a te face să te simţi ridicol. Sunt parteneri de cuplu pasionali şi vor relaţii de lungă durata, însă pot fi foarte geloşi şi posesivi.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE