Coronavirus - România: 69374 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Șase produse pe care NU ar trebui să le aplici niciodată pe față

Thursday, 19 May 2016, 11:47 Sursă: REALITATEA.NET

În caz că mai ai îndoieli, iată ce produse nu ar trebui să îți atingă tenul și ce efecte nefaste au ele asupra pielii din această zonă a corpului!

Șase produse care îți amenință frumusețea și sănătatea tenului

Înainte de a urma tot felul de sfaturi beauty dubioase de pe internet ori auzite la prietene, informează-te bine, altfel consecințele vor fi resimțite pe termen lung.

Așadar, iată ce produse nu ar trebui să aplici niciodată pe față!

1. Fixativ

Circulă pe internet un truc beauty, în care vedeta este fixativul de păr, menit să facă machiajul mai rezistent. Nici nu te gândi să apelezi la această metodă! Acest produs provoacă uscarea pielii, iar cu timpul poate conduce la îmbătrânire prematură. În plus, dacă ai pielea mai sensibilă, te poți alege cu iritații, mâncărimi și roșeață. Medicii dermatologi te sfătuiesc să nu îl aplici în exces nici măcar pe podoaba capilară. Având în vedere că firele de păr îți pot atinge fața, te poți confrunta cu tot felul de iritații.

2. Antiperspirant

Rezistă tentației de a aplica antiperspirant pe ten, chiar dacă te confrunți cu transpirație facială în exces. Vei reuși doar să împiedici pielea să respire și să elimine toxinele din corp. Mai bine apelează la ajutorul remediilor naturiste. Atât apa de hamamelis, cât și sucul de aloe vera se vor dovedi aliați de bază în tratarea acestei probleme.

Mai multe pe Divahair.ro.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE