Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Apocalipsa lui Ioan: Europa invadată de musulmani și începerea unui nou război mondial

Monday, 19 October 2015, 18:51 Sursă: REALITATEA.NET

Apostolul Ioan are o revelație a lui Christos și transmite mesajul pe care acesta i l-a dat. Textul cărții are o esență profetică. Apocalipsa sau sfârșitul lumii. Va pieri omenirea în urma unei catastrofe naturale sau omul va fi principalul artizan?

Ioan a scris viziunile sale într-o grotă din Phatmos. Zona se afla sub control roman. Se estimează că, Ioan a scris această carte la 60 de ani după moartea lui Christos. Cartea este plină de profeții, mesaje, semne, simboluri. S-a scris mult despre toate acestea. Un lucru este cert, avem un sfârșit. Nu știm când și din ce cauză.

Nu dorim să facem o paralelă între Apocalipsa lui Ioan și catrenele lui Nostradamus, pentru că, mulți dintre dumneavoastră considerați acest lucru o blasfemie.  Revenim la un catren al lui Nostradamus, care pare să fie de actualitate și să-l analizăm fiecare dintre noi.

În Dunăre și Rhin va veni să bea,
Cămila cea mare și nu e pocăință,
Ronul va tremura mai tare ca Valea Loarei,
Și în apropiere de Alpi, Cocoșul îi va doborî.

Chiar dacă mulți dintre noi suntem sceptici cu privire la catrenele lui Nostradamus, constatăm că, acest catren are un mesaj care ar putea să devină realitate sau este.

Mai multe pe efemeride.ro.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE