Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Andreea Marin o dublează pe actriţa Katherine Heigl

Tuesday, 21 January 2014, 15:15 Sursă: REALITATEA.NET

Aflată la cea de-a doua colaborare într-un proiect de animaţie, Andreea Marin s-a pregătit pentru a dubla vocea unei veveriţe senzuale din animaţia "The Nut Job: Goana după alune 3D", care, în varianta originală, are vocea actriţei Katherine Heigl, scrie Mediafax.ro.

Veveriţa Andie este miloasă, caldă, inteligentă şi protectivă, iar toate vietăţile din parc au încredere în ea. Toate vietăţile mai puţin Surly. Este devotată muncii sale şi, fie că salvează vieţi, desluşeşte mistere sau doar dă o mână de ajutor, această veveriţă roşcovană excelează în tot ceea ce face. Problema este că Andie devine dependentă de muncă. Deşi este mulţumită să lucreze sub comanda lui Raccoon, cel mai tare îşi doreşte ca toată lumea să se înţeleagă. Calea pe care o alege Andie poate fi primejdioasă, dar poate s-o ducă şi către şefia parcului pe care îl îndrăgeşte din toată inima.

Undeva într-un orăşel imaginar numit Oakton City, neastâmpărata veveriţă Surly şi prietenul său, şobolanul Buddy, pun la cale un plan foarte îndrăzneţ: să jefuiască cel mai mare magazin de alune pentru a-şi asigura hrana pe timpul iernii. Promisiunea unui festin cu nuci, alune, arahide, fistic şi multe alte bunătăţi atrage o gramadă de voluntari. Aşa că cei doi adună o adevarată bandă de animăluţe şi declanşează atacul.

Pentru ca planul lor să reuşească, cei doi au nevoie şi de o echipă de nădejde, dispusă la orice pentru a obţine prada. Astfel intră în joc prietenii lui Surly: narcisistul Grayson, seducătoarea Andie, ratonul Raccoon şi căţeluşa Precious. Uurmează, aşadar, o întreagă aventură, foarte complicată şi foarte amuzantă.


Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE