Adina Galupa, cadou inedit mamei ei, cu ocazia zilei de nastere

Monday, 13 April 2015, 15:48 Sursă: REALITATEA.NET

“Mama e mare, maare fan Garou. Acum 3 ani i-am facut o surpriza de Craciun si i-am luat împreuna cu sora mea bilete la ultimul concert "Notre Dame de Paris", chiar la Paris. Chiar si ringtone-ul de la telefon e un cântec de-al lui Garou. Așa ca atunci cand am văzut ca vine sa concerteze la București, am știut ca e un cadou excelent pe care as putea sa i-l fac. O iubesc si bucuria ei e bucuria mea. Așa ca pe 8 Aprilie, eu voi fi la Sala Palatului cu mama, cântând si aplaudând. A fost o surpriza de care s-a bucurat foarte tare si rar am văzut-o atat de emoționată”, spune actrita.

GAROU, considerat ani la randul cel mai iubit cantaret canadian, cu vanzari record de albume, 3 discuri de platina si spectacole live grandioase sustinute cu casa inchisa, vine pentru prima data in Romania la Sala Palatului, pe 8 aprilie, la invitatia Vreau Bilet, cu un concert-eveniment bilingv: “Rhythm and Blues”. GAROU va aduce la Sala Palatului unul din concertele cu care a cucerit milioane de spectatori in intreaga lume, “Rhythm and Blues”, care celebreaza spiritul muzicii R&B si contine cover-uri dupa piese celebre cantate in engleza si in franceza, intr-o interpretare plina de personalitate si virtuozitate alaturi de o trupa de muzicieni de marca.

GAROU este un carismatic si inzestrat compozitor, cantaret, actor si instrumentist, a scos 9 albume de studio, unul live si o colectie de hituri, atat in franceza, cat si in engleza, a devenit revelatie artistica odata cu interpretarea lui Quasimodo in fata a milioane de oameni din toata Europa si America in drama muzicala “Notre Dame de Paris”, a luat 3 discuri de platina pentru vanzarile albumelor sale, nenumarate premii de muzica si popularitate, odata cu prezenta pieselor sale in topul celor mai iubite piese in Canada si Franta. Garou a primit invitatia de a canta alaturi de Celine Dion intr-un duet memorabil la Montreal, la concertul pe care artista l-a tinut in noaptea de trecere in mileniul 3. Tot acolo acesta s-a intalnit intr-un dialog muzical si cu Bryan Adams spre deliciul sutelor de mii de oameni prezenti in public.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE