Această tânără este somnambulă. În timp ce dormea a făcut ceva îngrozitor

Monday, 07 September 2015, 16:50, Sursă: REALITATEA.NET

O femeie din Marea Britanie, care este somnambulă, a suferit un accident cumplit. În timp ce dormea, Kelly Jackson a urcat la volanul maşinii sale  şi a condus peste 800 de metri înainte de a se izbi de un copac.

Adaugă părerea ta

Timp de trei săptămâni, tânăra în vârstă de 26 de ani a fost în comă. Când s-a trezit, a descoperit cu stupoare că, în urma tragicului eveniment, piciorul drept îi fusese amputat de la genunghi în jos, relatează The Telegraph.

„Ştiu doar ce mi-au spus ceilalţi: am fost în oraş cu prietenii mei, apoi fostul meu iubit m-a adus cu maşina până acasă, iar bunica m-a văzut când am mers la culcare”, a povestit Kelly. „Nu ştiu cum am ajuns în maşină, dar când m-au găsit eram îmbrăcată în pijamale. (...) Nu îmi amintesc nimic legat de maşină sau accidentul în sine, dar presupun că niciodată nu voi şti cu adevărat ce s-a întâmplat. Ştiu doar că sunt foarte norocoasă că sunt încă în viaţă”, a adăugat ea.

În plus, din cauza impactului puternic, tânăra a suferit şi o pierdere temporară a memoriei.

„După ce m-am trezit din comă, familia mea trebuia să îmi spună în fiecare zi ce mi s-a întâmplat”, a spus ea. „Aveam un jurnal pe care îl ţineam la capul patului. Vizitatorii trebuia să îmi scrie în el ziua şi ora la care am vorbit. Mă trezeam a doua zi şi citeam pentru a şti cine a venit să mă vadă, fiindcă altfel nu îmi aminteam”, a continuat ea.