Coronavirus - România: 18594 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A trecut de pază, apoi a început să se caţere pe Turnul Eiffel. Cum s-a sfârşit întreaga aventură

Tuesday, 10 November 2015, 15:56 Sursă: REALITATEA.NET

James Kingston este deja cunoscut pentru căţărările spectaculoase pe care le face fără să poartă nici măcar o coardă se siguranţă. Britanicul în vârstă de 25 de ani a mai făcut recent o "cucerire": Turnul Eiffel.

Kingston a povestit că el şi un amic au plănuit iniţial să cumpere bilete, alături de ceilalţi turişti, pentru a putea intra in interiorul turnului, iar apoi să înceapă căţărarea. Totuşi, cei doi şi-au dat seama că numărul mare de vizitatori ar putea să îi "încurce", scrie The Telegraph.

Aşadar, într-o noapte, Kingston şi prietenul lui au reuşit să "păcălească" agenţii de securitate şi camerele de supraveghere şi au început escaladarea turnului. Nu s-au oprit decât atunci când au ajuns la ultimul "etaj", adică la o înălţime de 276 de metri.

Aventura lor nu s-a încheiat, însă, tocmai bine. Când au coborât înapoi pe pământ, cei doi au fost arestaţi de poliţişti.

"Am fost duşi la secţie, unde am fost chestionaţi timp de aproape şase ore, după care am fost eliberaţi fără ca vreo acuzaţie să ne fie adusă", a explicat Kingston. "A trebuit să le promit poliţiştilor că nu mă mai caţăr timp de 3 ani. Dar, oricum, acum am tăiat deja Turnul Eiffel de pe lista mea", a adăugat el.

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE