A scăpat cu viață după ce a călătorit cu avionul în condiții aproape imposibile

Monday, 21 April 2014, 19:06 Sursă: Mediafax

Potrivit imaginilor înregistrate de camerele de supraveghere, tânărul a sărit peste o barieră şi a urcat în trapa care conţinea unul dintre trenurile avionului companiei Hawaiian Airlines înainte ca acesta să decoleze de la Son Jose, un oraş situat la sud de San Francisco.

El a ieşit viu pe pista aeroportului din Maui duminică dimineaţă, în pofida lipsei de oxigen şi a temperaturilor "care au atins minus 60 de grade Celsius" în timpul călătoriei, a explicat cotidianul, care îl citează pe un purtător de cuvânt al FBI, Tom Simon.

Potrivit acestuia din urmă, adolescentul, originar din Santa Clara, în California, şi-a "pierdut cunoştinţa la 10.000 de picioare", aproximativ 3.000 de metri altitudine, fără îndoială şi şi-a revenit la o oră după aterizare. Atunci a coborât din trenul de aterizare şi s-a văzut pe pistă, unde l-a descoperit personalul companiei aeriene.

"Nu ştiu cum a supravieţuit. Este un miracol", a declarat Simon pentru LA Times.

Tânărul a fugit de acasă şi, subliniază cotidianul, "nimic nu arată că ar reprezenta o ameninţare".

După această aventură, el a fost supus examenelor medicale şi a fost tranferat autorităţilor din Hawaii.

Rareori pasageri clandestini ascunşi în trapele de aterizare supravieţuiesc frigului şi lipsei de oxigen. În general este vorba despre candidaţi la imigraţia ilegală.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE