Coronavirus - România: 19257 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A intrat într-un restaurant şi a cerut nişte resturi de mâncare. Cum a trebuit să "plătească"

Wednesday, 27 January 2016, 13:22 Sursă: REALITATEA.NET

Totul a fost relatat pe Facebook de Joey Mustain, care în momentul respectiv se afla în local, unde lua prânzul fiica lui. El a povestit că bărbatul, îmbrăcat sărăcăcios, a intrat în restaurant şi a întrebat dacă nu ar putea cineva să-i ofere nişte resturi de mâncare.

"Încălţările lui ponosite erau pline de noroi şi ude. Avea părul murdar şi încurcat, iar barba lui arăta că nu are posibilitatea să se bărbierească atât de des precum cei mai mulţi dintre bărbaţi o fac. (...) Oamenii din jur au preferat să păstreze distanţa, dat asta nu l-a făcut să fie mai puţin politicos", a explicat Joey pe reţeaua de socializare.

După câteva clipe de aşteptare, managerul restaurantului a venit şi, spre surpriza tuturor, a decis să-i ofere bărbatului o masă caldă, plină de bunătăţi, şi nu doar câteva resturi, aşa cum ceruse el. Totuşi, i-a cerut să "plătească" pentru totul într-un mod neaşteptat, scrie foxcarolina.com.

"Singurul lucru pe care managerul i l-a cerut a fost să-l lase să se roage împreună cu el. După ce bărbatul a fost de acord, (...) oricât de aglomerat ar fi fost restaurantul la ora aceea, managerul s-a oprit pe loc, şi-a pus o mână pe umărul bărbatului şi a început să se roage", a povestit americanul.

"Am simţit multă dragoste în rugăciunea aceea. Bărbatul fără adăpost nu a fost deloc o problemă pentru restaurant. El a fost motivul penru care uşile localului s-au deschis în această dimineaţă", a adăugat el.

În final Joey a mărturisit că momentul l-a emoţionat extrem de tare, ba chiar s-a bucurat că de faţă a fost şi fiica lui, care astfel a avut şansa să primească o adevărată lecţie de viaţă.

Postarea americanului de pe Facebook a fost redistribuită de peste 81.000 de ori şi a adunat sute de mii de Like-uri.

Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE