Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A avut o aventură de-o noapte şi a rămas însărcinată. Apoi, a publicat acest filmuleţ

Tuesday, 01 September 2015, 19:42 Sursă: REALITATEA.NET

Un filmuleţ publicat pe Internet de o tânără din Paris a devenit viral. Asta pentru că Natalie Amyot are o rugăminte mai „specială” pentru internauţi: le cere să o ajute să-l găsească pe cel care a lăsat-o însărcinată.

Nu demult, Natalie Amyot a fost în vacanţă în Australia. Acolo a cunoscut un tânăr chipeş, cu care a avut o aventură de-o noapte.

Când s-a întors acasă  însă, franţuzoaica şi-a dat seama că a rămas însărcinată. Aşadar, pentru că nu avea datele de contact ale respectivului Australian, Natalie a decis să îşi încerce norocul pe reţelele de socializare.

„Bună! Numele meu e Natalie şi sunt din Franţa. Am făcut acest filmuleţ pentru că am nevoie de ajutorul vostru”, a explicat ea. „În urmă cu trei luni am fost în Mooloolaba, unde m-am distrat grozav şi am cunoscut oameni minunaţi. În ultima noapte, am mers la o petrecere. Am cunoscut acolo un tip foarte drăguţ. Pentru mine, a fost dragoste la prima vedere. Am petrecut împreună o noapte frumoasă”, a adăugat ea.

Întreg mesajul a fost filmat, iar clipul a fost publicat pe Internet, în speranţa că viitorul tătic îl va vedea şi va decide să-şi asume responsabilitatea.Alte articole din: LIFESTYLE
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LIFESTYLE