Coronavirus - România: 112781 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

4 secrete întunecate ale cuplurilor aparent fericite

Tuesday, 04 March 2014, 11:14 Sursă: REALITATEA.NET

In unele cazuri, este doar o imagine de fatada, relatia nefiind chiar stralucita. Insa, in alte cazuri, chiar destul de multe, cei doi parteneri chiar se inteleg bine, chiar convietuiesc bine si adora timpul petrecut impreuna. Totusi, asta nu inseamna ca relatia lor de cuplu este doar “lapte si miere”. Si cuplurile aparent fericite au momentele lor tensionate si secretele lor.

Infidelii isi manifesta mai mult fericirea in relatie

Psihoterapeutii au constatat ca, in multe dintre cazuri, cei care se exprima cat se poate de vocal, de evident in ceea ce priveste fericirea lor in cuplu sunt cei care au calcat stramb prin alte paturi. Da! Persoanele care insala, care au inselat sau care se stiu cu musca pe caciula vizavi de un gest pentru care pot fi trasi de raspundere de parteneri au tendinta de a fi mai dragastosi si mai expansivi decat cei care respecta principiul fidelitatii in relatie.

Cuplurile fericite se cearta in mod regulat

Totusi, infidelitatea sau predispozitia la infidelitate in relatia de cuplu nu sunt singurele lucruri care dau nastere la starea de bucurie indelungata intre parteneri. Un grup de psihologi de la Universitatea de Stat din Florida (SUA) au constatat ca frecventa certurilor in relatie este asociata cu nivelul de satisfactie in relatia de cuplu.

Citeşte articolul integral pe lyla.ro.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE