14 lucruri pe care femeile le considera sexy la un barbat

Friday, 15 August 2014, 22:54 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Multi barbati se considera sexy fara a sti si daca femeile ii percep astfel. In urma unui sondaj realizat printre reprezentantele sexului frumos. 

iata top 14 lucruri pe care femeile le considera sexy la un barbat:

1. Umorul Cea mai usoara modalitate de a te transforma intr-un barbat dorit este simtul umorului, ceea ce explica succesul comediantilor in randul femeilor. Si nu este nici o surpriza ca unul dintre cele mai puternice afrodisiace, din toate timpurile, este rasul. Dupa cum nu poti sa nu respecti un om care poseda simtul umorului indiferet de modalitatea in care il foloseste: posturi amuzante pe blog, glume, bancuri sau chiar farse.

2. Ochii Poti afla o multime de lucruri despre un barbat doar uitandu-te in ochii lui. Spre exemplu culoarea ochilor sau daca il gasesti sau nu sexy.

3. Ingrijirea personala Nicio femeie nu va raspunde pozitiv avansurilor unui barbat care nu are grija de de felul in care arata.

4. Barba de doua zile

Cele mai multe dintre femei se simt atrase de barbatii care au o barba de doua zile. Domnilor, acum stiti ce sa faceti pentru a cuceri inima unei femei.
 
Citește mai multe pe problemesex.ro.


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri