Articolele din categoria JUSTIŢIE:

Codul Silvic
Defrişări ilegale. Percheziții DNA la Direcția Silvică Bistrița-Năsăud
Procurorii DNA efectuează joi percheziții la Direcția Silvică Bistrița-Năsăud și sunt vizate contracte care au avut ca finalitate defrișări masive și ilegale de păduri, au declarat pentru AGERPRES surse judiciare. DNA a anunțat că procurorii efectuează joi percheziții în 13 locații din județul Bistrița-Năsăud, una fiind sediul unei instituții publice, într-un dosar privind fapte de corupție comise în perioada 2009-2014.
Poliţia Capitalei Video
Poliţia Capitalei va avea un sediu nou şi modern de arest
Pet-ul pus deasupra WC-ului turcesc sau locul de luat masa amplasat fix lângă toaletă în Arestul Poliţiei Capitalei vor deveni istorie. Noul sediu va fi unul ultramodern, în care deţinuţii nu vor mai sta înghesuiţi în celulele insalubre. Un teren imens de la marginea Bucureştiului a fost cedat de Ministerul Afacerilor Interne către Poliţia Capitalei. Şantierul, însă, urmează să fie deschis abia după finalizarea licitaţiilor.
Vicepreședintele CJ Caraș Severin, reținut de DNA, pentru luare de mită de 20.000 de lei
Vicepreședintele CJ Caraș Severin, reținut de DNA, pentru luare de mită de 20.000 de lei
Vicepreședintele Consiliului Județean Caraș Severin, liberalul Ionesie Ghiorghioni, a fost prins în flagrant în momentul în care lua mită 20.000 de lei, relatează Realitatea TV. Ghiorghioni a fost săltat de procurorii de la Direcţia Naţională Anticorupţie şi dus la sediul DNA pentru audieri. Ghiorghioni a fost reținut, marți seara, de procurorii DNA Timișoara, fiind acuzat de două infracțiuni de trafic de influență, din care una în formă continuată.