Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Rechizitoriul în cazul dosarului Caracal, finalizat!

Friday, 10 January 2020, 10:12 Sursă: Realitatea.NET

Gheorghe Dincă a fost reaudiat mai bine de nouă ore de procurori. El s-a răzgândit în privința Luizei Melencu și le-a spus anchetatorilor că fata a fost traficată și a fost luată cu forța din casa lui de mai multe persoane. În această dimineață a ajuns și mama Alexandrei la DIICOT pentru a studia dosarul. 

Gheorghe Dincă a fost reaudiat joi mai bine de nouă ore de procurori. El s-a răzgândit în privința Luizei Melencu și le-a spus anchetatorilor că fata a fost traficată și a fost luată cu forța din casa lui de mai multe persoane.

Mama Alexandrei, ajunsă la DIICOT alături de avocat, a declarat în fața jurnaliștilor că este convinsă că fiica ei este în viață și nu vrea să audă despre certificatul de deces. 

"Probele au fost plantate în casa lui Dincă, ca să se încetinească ancheta. Alexandra a fost dusă în străinătate. Ce să îngropi? Poate să-mi dea o groază de certificate.", a spus mama Alexandrei

Avocatul familiei a specificat că: "Sunt multe controverse în dosar. .... Pe noi ne interesează unde este Alexandra. De ce nu se face nicio căutare privind traficul de persoane, de ce nu a fost dată în urmărire?", a spus avocatul familiei. 


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri