"Văduva Neagră" a Rusiei, spaima luptătorilor ISIS, a fost executată. Cum arăta ea

Friday, 20 May 2016, 08:10 Sursă: REALITATEA.NET

Timp de patru ani, femeia a fost căsătorită de patru ori iar toți soții au murit în împrejurări stranii. Membrii ISIS au numit-o "Văduva Neagră" când și-au dat seama că este spion și au executat-o.

Adaugă părerea ta

Elvira Karaeva, care a fost executată la vârsta de 28 de ani, s-a infiltrat într-o grupare ISIS din regiunea caucaziană, unde a stat patru ani pentru a strânge informații despre extremiștii islamici, relatează DailyMail.co.uk. În timpul misiunii sale, șapte luptători ISIS au fost asasinați sau au dispărut în împrejurări misterioase, scrie click.ro.

PROMOTIE URIASA LA eMAG. CONSULTATI OFERTELE AICI

După ce au aflat că este vinovată de moartea camarazilor lor, militanții Statului Islamic au numit-o "Văduva Neagră", acuzând-o că s-a căsătorit cu extremiștii islamici cu intenția de a-i asasina. Primul său soț, Aslanbeck Saraliyev, cu care s-a căsătorit în Republica Cecenă când ea avea 19 ani, a murit în timpul unei plimbări într-o pădure.

Cel de-al doilea soț, Adam Shakhbiev, a fost asasinat într-un taxi, alături de frații săi. Cel de-al treilea partener de viață, Arthur Amriev, a dispărut fără urmă, iar ultimul soț,  Abu Muslim, și-a găsit sfârșitul prin otrăvire.