Motivul dureros pentru care Kate Middleton și prințul William au decis să mai facă un copil

Monday, 09 April 2018, 15:43, Sursă: REALITATEA.NET

Kate Middleton (35 de ani) și prințul William (35 de ani) au doi copii superbi, prințul George și prințesa Charlotte, iar acum se pregătesc să devină părinți pentru a treia oară. Recent, s-a aflat că decizia de a-și mări familia are legătură cu moartea Prințesei Diana.

În presa britanică au apărut informații de săptămâni bune că soția prințului William este din nou gravidă, însă aceștia au confirmat acest lucru abia pe 4 septembrie, iar recent s-a aflat și  motivul pentru care Kate și William și-au dorit iar să devină părinți. Se pare că această decizie are legătură cu dispariția subită a Prințesei Diana, la vârsta de doar 36 de ani.

Ducele de Cambridge care și-a pierdut mama la o vârstă fragedă și  și-a dorit ca micuții lui să aibă parte de un suport emoțional puternic în cazul în care se va întâmpla ceva cu el sau cu Kate Middleton, scrie avantaje.ro. William a recunoscut că pe el l-a ajutat foarte tare că l-a avut pe Harry lângă el, când mama lor a murit în 1997, și se gândește că cu cât copiii lui vor fi mai mulți cu atât vor trece mai ușor peste orice tragedie din viața lor.

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage