Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Mituri şi legende despre VIZA SUA pentru români. Ce spune consulul general

Wednesday, 16 March 2016, 14:12 Sursă: REALITATEA.NET

 Într-o postare pe Facebook, Ambasada Americii de la Bucureşti vorbeşte despre "Mituri înfiorătoare şi legende urbane despre obţinerea unei vize turistice pentru SUA. Adevăraţi #mythbusters, consulul general Daniel Perrone şi colegii de la secţia consulară, au pornit o cruciadă împotriva acestor zvonuri. Urmăriţi primul episod din această serie, şi spuneţi-ne ce mituri aţi auzit şi le doriţi confirmate sau infirmate".

Alături de acestă postare a apărut şi un video în care consului general Daniel Perrone vorbeşte deschis despre miturile în care cred românii atunci când aplică pentru o vizită în SUA.

Comentariile nu au ezitat să apară, oamenii au lăsat mesaje precum "Unul dintre mituri este faptul că nu obţii viza dacă vrei sa mergi cu copiii în excursie în USA. Este adevărat, sau fals? Care sunt criteriile de acordare a vizei pentru o familie?".

O altă persoană a întrebat "Ce nu pot înţelege şi poate doriţi să explicaţi este faptul cum se poate ca în cazul unei familii formată din soţ şi soţie, soţul să primească viza şi soţia nu."

 
Mituri despre vize.

Mituri înfiorătoare şi legende urbane despre obţinerea unei vize turistice pentru SUA. Adevăraţi #mythbusters, consulul general Daniel Perrone şi colegii de la secţia consulară, au pornit o cruciadă împotriva acestor zvonuri. Urmăriţi primul episod din această serie, şi spuneţi-ne ce mituri aţi auzit şi le doriţi confirmate sau infirmate :-)

Posted by U.S. Embassy Bucharest on Wednesday, March 16, 2016

Vezi mai multe


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN