Coronavirus - România: 19907 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Marea Britanie, bilanț REDUS al deceselor. Câți oameni au murit de coronavirus în ultimele 24 de ore

Sunday, 26 April 2020, 19:49 Sursă: Realitatea.NET

Noul bilanţ a fost făcut public duminică de către ministrul agriculturii şi mediului George Eustice în cursul unei conferinţe de presă, conform Reuters.

Această cifră, cea mai scăzută de la sfârşitul lunii martie, marchează o diminuare spectaculoasă faţă de ziua precedentă, când s-au înregistrate 813 decese suplimentare.

Ministrul britanic a spus că un număr total de 152.840 de persoane au fost testate pozitiv cu noul coronavirus, o creştere cu 4.463 faţă de ziua precedentă.

Marea Britanie înregistrează în prezent o tendinţă descendentă foarte clară a numărului de persoane spitalizate cu COVID-19, a declarat duminică directorul Serviciul naţional de sănătate (HNS) din Anglia, Stephen Powis.

"Avem în prezent o tendinţă foarte clară de reducere a numărului de persoane spitalizate cu noul coronavirus. Aceasta se observă cel mai bine la Londra, dar puteţi vedea acelaşi lucru şi în Midlands (centrul Angliei), ca şi începutul acestui proces şi în alte zone ale Regatului Unit", a spus el.

"Aceasta demonstrează clar că felul în care am respectat noi distanţarea socială s-a dovedit benefic, reducând transmisia şi propagarea virusului", a subliniat acesta, potrivit AGERPRES.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN