Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Katy Perry, dată în judecată de Katie Perry! Cine va avea câștig de cauză?

Thursday, 31 October 2019, 16:56 Sursă: REALITATEA.NET

Designerul din Sydney deţine o marcă de vestimentaţie specializată în ţinute de damă de zi cu zi şi în prezent se identifică sub numele Katie Taylor, însă îşi continuă activitatea în cadrul mărcii sale Katie Perry, înregistrată în Australia.

Potrivit documentelor prezentate la tribunal, la 24 octombrie Taylor a intentat proces pentru încălcarea mărcii înregistrate împotriva lui Perry, al cărei nume real este Katheryn Elizabeth Hudson, dar şi a companiei acesteia, Killer Queen LLC, la Tribunalul Federal din Australia. Cântăreţei americane i se reproşează că vinde îmbrăcăminte sub marca Katy Perry în Australia.

Prima audiere a fost stabilită la data de 21 noiembrie.

"Este o adevărată luptă între David şi Goliat", a afirmat Taylor într-un comunicat trimis joi DPA.

Ea a precizat că luptă ''pentru toate întreprinderile mici din această ţară care pot fi hărţuite de aceste entităţi de peste ocean care au mult mai multă putere financiară decât noi''.

Taylor şi-a înfiinţat brandul de modă la sfârşitul anului 2006, iar marca sa a fost înregistrată în Australia începând din 29 septembrie 2008.

Taylor a declarat că avocaţii cântăreţei i-au solicitat în mai 2009 să îşi retragă cererea pentru înregistrarea mărcii sale. Însă cântăreaţa a renunţat la caz chiar înainte de a fi soluţionat în instanţă.

Taylor susţine că Perry a ignorat de atunci marca sa înregistrată, ''plasându-se deasupra legii în Australia'' şi comercializând îmbrăcăminte sub marca Katy Perry în marile supermarketuri.A


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN