Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Jirinovschi A PREVESTIT catastrofa aviatică din Ucraina: "Va fi doborât un avion de pasageri!"

Sunday, 20 July 2014, 09:53 Sursă: REALITATEA.NET

O înregistrare video care datează din 20 iunie 2014 a fost prezentată vineri pe site-ul Partidului Liberal-Democrat din Rusia. Liderul acestei formaţiuni, Vladimir Jirinovschi, face previziuni cu privire la evoluţia conflictului dintre armata ucraineană şi separatiştii pro-ruşi.

„Vor începe luptele în Crimee, ei vor prăbuşi vreun oarecare avion de pasageri şi toţi vor înceta să mai zboare cu avionul...“, spunea Jirinovschi.

Conform site-ului din Republica Moldova deschide.md, Jirinovschi a mai declarat tot atunci că „ una dintre metodele de a tensiona situaţia este distrugerea unui avion deasupra teritoriului ucrainean. Iată că în toamnă avem un Maidan uşor, iarnă un Maidan mai serios, deja cu coktailuri Molotov, în februarie - cotitură şi preşedintele fuge. În martie - Crimeea. În aprilie-mai - încep să se lupte în Doneţk şi Lugansk şi în iunie deja borbardează. Acum şi asta e puţin, trebuie doborât un avion. Adică toate acestea reprezintă un scenariu şi nu este deloc o aventură. Totul este făcut de Kiev şi de trupele speciale ale statului ucrainean. Se lucrează după un scenariu stabilit de SUA: să se agraveze situaţia“.Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN