Coronavirus - România: 212492 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Încă un avion malaezian, la un pas de tragedie. "A început să vibreze imediat după decolare"

Tuesday, 04 July 2017, 08:59 Sursă: REALITATEA.NET

Pasagerii au relatat că motorul aeronavei care efectua zborul D7 207 a părut să explodeze luni seara la scurt timp după decolarea de pe Aeroportul Internaţional din Gold Coast, de pe coasta de est a Australiei, conform agerpres.ro. 

Avionul, care transporta 345 de pasageri şi 14 membri ai echipajului, a fost deviat spre Brisbane, mai la nord, unde a aterizat în condiţii de siguranţă, a informat AirAsia. 

"Rămăşiţele a două păsări au fost descoperite pe pista de decolare", a declarat compania aeriană low-cost, adăugând că motorul din dreapta a fost probabil lovit de o pasăre. 

Tim Joga, unul dintre pasageri, a declarat pentru Sydney Morning Herald că avionul a început să vibreze la scurt timp după decolare. 

Acesta este al doilea incident din ultimele două săptâmâni pentru compania aeriană malaeziană. Un avion al AirAsia cu destinaţia Malaezia a fost constrâns să revină în Australia din cauza problemelor tehnice, un pasager povestind că aparatul a fost "zguduit ca o maşină de spălat". Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN