Greta Thunberg a enervat căile ferate germane. A primit o replică usturătoare

Sunday, 15 December 2019, 19:10 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Greta Thunberg a provocat furia căilor ferate germane Deutsche Bahn, după ce activistă de mediu suedeză a postat pe Twitter că a fost nevoită să călătorească într-un tren aglomerat la întoarcerea de la Conferinţa asupra schimbărilor climatice (COP25) desfăşurată la Madrid.

Greta Thunberg, în vârstă de 16 ani, care are 3,6 milioane de abonaţi pe Twitter, a postat o fotografie cu ea aşezată pe podea într-un tren, înconjurată de valizele sale, adăugând că a traversat Germania în trenuri aglomerate.

Compania feroviară Deutsche Bahn a replicat duminică, tot pe Twitter, că ea călătorea la clasa I.

"Dragă Greta, mulţumesc pentru susţinerea acordată lucrătorilor feroviari în lupta noastră împotriva schimbărilor climatice. Ne bucurăm că aţi călătorit cu ICE 174 (tren de mare viteză) sâmbătă", a scris compania germană, potrivit Agerpres.

"Ar fi fost mai frumos dacă aţi fi menţionat şi felul şi modul amabil şi competent în care aţi fost tratată de personalul nostru la clasa întâi", se mai spune în mesajul postat contul de Twitter al Deutsche Bahn, care a difuzat ulterior şi un comunicat de presă.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-12-15 19:29:42
Sergiu

un copil obraznic chiar daca are dreptate

Alte articole din: Ultimele Stiri