Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

După ce îl consumă, se transformă în zombie. Drogul care a pus pe jar britanicii

Tuesday, 14 March 2017, 15:59 Sursă: REALITATEA.NET

La vederea celor în cauză, martorii au declarat că au avut senzația că sunt invadați de zombie. „Consumatorii merg fără țintă, cu brațele întinse, sau ușor aplecați în față ori cu capul plecat, ca niște manechine fără viață. Au obrajii trași, paloare cadaverică, privirea vidă și leziuni pe piele, iar unii au căzut din picioare în stare comatoasă”, descriu cei care i-au văzut.

Spice este făcut dintr-un un amestec de ierburi și chimicale foarte puternice, care se presupune că induc adicție în timp record, iar efectele care survin la câteva secunde sunt mai puternice decât cele ale heroinei.

Acesta se bea sub formă de infuzie, sau se fumează, el fiind lansat ca o variantă „sigură”, mult mai ieftină și legală a cannabisului, ceea ce îl face foarte accesibil.

Peste 95 la sută dintre persoanele fără adăpost sunt consumatori frecvenți ai acestui drog foarte ieftin și disponibil și dependenți fără speranță, iar rata de consum este în creștere în rândul tuturor categoriilor sociale.

Oficialii avertizează asupra unei „epidemii” a consumului de Spice ce atrage după sine un val de atacuri, crime și decese, iar serviciile de urgență sunt copleșite de numărul de cazuri.

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN