Coronavirus - România: 113589 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Donald Trump, despre relaţia cu Barack Obama: "Apoi n-au mai existat contacte. Am avut dificultăţi"

Monday, 01 May 2017, 18:51 Sursă: REALITATEA.NET

"A fost foarte bun cu mine. Apoi, însă, am avut dificultăți (...) Pentru mine, cuvintele sunt mai puțin importante decât acțiunile. Și ați văzut ce s-a întâmplat cu ascultările, toată lumea a văzut ce s-a întâmplat", a afirmat președintele republican într-un interviu difuzat luni la o emisiune a postului CBS — 'CBS This Morning'.

"Cred că a fost necorespunzător", a adăugat el. "Ce vreți să spuneți?", a insistat jurnalistul. "Cred că versiunea noastră a fost dovedită foarte puternic. Și toată lumea vorbește. Sincer, acest lucru (ascultările de telefoane — n.r.) merită să fie abordat, este un subiect extrem de important", a adăugat Trump. "Vă las să trageți singur concluziile", a mai spus președintele american, vizibil deranjat.

"A fost foarte bun cu mine în declarații și când eram cu el, dar apoi nu au mai existat contacte", a adăugat el.

"Asta e opinia mea, dvs. puteți să o aveți pe a dvs. Gata, ajunge, mulțumesc", a mai spus Trump, punând capăt abrupt interviului.

Aceste acuzații în legătură cu Barack Obama au fost lansate pentru prima dată la începutul lunii martie, într-o serie de postări pe Twitter ale lui Donald Trump.

"Președintele Obama a decăzut mult punându-mi telefoanele sub ascultare în timpul procesului electoral, care este atât de sacru. Este un Nixon/Watergate. Om răufăcător (sau bolnav)!", a scris el.

Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN