Cutremur puternic în largul coastelor Puerto Rico

Cutremur puternic în Grecia
Cutremur puternic în Grecia

Un cutremur cu magnitudinea de 6,4 s-a produs în noaptea spre luni lângă coasta din nordul Puerto Rico, informează Serviciul Geologic al SUA.
 
 

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

O monedă din anii 2000 a ajuns să coste cât o maşină second-hand. Cum poţi face rost rapid de 8.000 de euro?

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită, dar fericită!” – FOTO

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

SURSE: Cătălin Cîrstoiu e OUT / Coaliția discută numele potențialului candidat / Care sunt scenariile Coaliției

Articol partener

PUTEREA.RO

Tensiuni crescute în cadrul AUR: Însemne și bannere îndepărtate de pe un sediu din Buzău, în urma unor demisii semnificative

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

Titi Aur cere autorităţilor un plan urgent pentru limitarea accidentelor rutiere: „Pregătirea șoferilor este mult mai slabă decât în anii `80”

Extern

Volodimir Zelenski / Foto: Profi Media
Război în Ucraina, ziua 790. Zelenski: Trebuie să provocăm daune maxime asupra a tot ceea ce Rusia folosește ca bază pentru teroare
Este ziua cu numărul 790 de la începutul conflictului din Ucraina. Volodimir Zelenski a susținut un discurs important înainte ca ajutoarele militare americane să ajungă în Ucraina pentru a face față atacurilor rusești.

De la debutul războiului, este cel mai înalt oficial rus arestat/ Foto: Profi Media
Vladimir Putin a ordonat arestarea unui important ministru. Cutremur la vârful instituțiilor de forță
Anchetatorii federali l-au arestat pe ministrul adjunct al Apărării din Rusia, sub acuzația de luare de mită. Timur Ivanov a ocupat această funcție din 2016 și a colaborat frecvent cu Serghei Șoigu.

Această iluzie optică a reușit să facă ordine în trafic
Această iluzie optică a reușit să facă ordine în trafic. Șoferii se sperie când o văd și frânează de urgență
Amenințarea unei amenzi nu este întotdeauna suficientă pentru a descuraja șoferii vitezomani, iar un oraș din Islanda a adoptat o abordare mai creativă.

Sumele puse în joc sunt uriașe
Scandal uriaș de corupție, în guvernul lui Zelenski. Este vizat chiar ministrul ucrainean al Agriculturii
Ministrul ucrainean al Agriculturii ar fi suspectat într-o anchetă referitoare la achiziţionarea ilegală de terenuri ale statului în valoare de circa 7 milioane de euro, potrivit presei ucrainene.

Ultimele stiri

Anca Alexandrescu a difuzat o serie de înregistrări șocante Exclusiv
Anca Alexandrescu, noi dezvăluiri bombă. Cum era presat omul de afaceri Cătălin Hideg să nu facă denunț la DNA despre caracatița Romprest: Dacă ajunge la Alexandresca, eu rămân de drumuri!
Realitatea PLUS continuă lupta pentru destructurarea Statului Paralel, în spatele căruia se află personaje cheia din Servicii, și aici vorbim despre Florian Coldea si Dumitru Dumbrava, doi fosti generali de la vârful SRI. Jurnalista Anca Alexandrescu a prezentat noi înregistrări și probe suplimentare care dovedesc legătura dintre șefii Romprest - Bogdan Adimi și Andrei Dracea, cu generalul (r) Florian Coldea.

Generalul Dumbravă are afaceri înfloritoare Exclusiv
Generalul Dumbravă, atac șocant la Anca Alexandrescu! “O nenorocită! Aia cu cine a lucrat pe toți i-a trădat
Jurnalista Anca Alexandrescu a prezentat, marți seară, noi probe cât de disperați sunt generalii care păstoresc de ani buni Statul paralel din România. De altfel, Dumitru Dumbrava, într-una dintre înregistrările nu și-a ascuns antipatia față de realizatoarea Realitatea Plus, afirmând că “Alexandreasca este o neneorocită", care “cu cine a lucrat pe toți i-a trădat”.

Grav accident rutier pe A1. Un bărbat a decedat după ce a intrat cu mașina într-un parapet de fier
Grav accident rutier pe A1. Un bărbat a decedat după ce a intrat cu mașina într-un parapet de fier
Un tragic accident rutier a avut loc pe autostrada A1 în apropierea localității Rătești, soldat cu decesul unui bărbat de 38 de ani din județul Argeș. Incidentul s-a produs marți, când șoferul a pierdut controlul vehiculului, impactând violent parapetul metalic median al autostrăzii.

Incident grav la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău: Medicul de gardă, ieșire necontrolată față de un pacient care are nevoie de asistență medicală
Incident grav la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău: Medicul de gardă, ieșire necontrolată față de un pacient care avea nevoie de asistență medicală
Un incident șocant a avut loc recent la Unitatea de Primiri Urgențe din Bacău, unde un medic de gardă a refuzat să acorde asistență medicală necesară unui pacient grav bolnav și l-a jignit pe acesta, dar și pe soția sa.



Vezi emisiunile Realitatea Plus