Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Boris Johnson atenționează londonezii să lucreze de acasă și să evite contactul social

Tuesday, 17 March 2020, 09:19 Sursă: Realitatea.NET

”Este important ca londonezii să acorde acum o atenția socială contactului care nu este esențial și să ia în serios sfatul să lucreze de acasă și să evite spațiile aglomerate precum puburi și restaurante” a spus premierul. 

Puburile, cluburile și teatrele nu ar trebui să mai fie vizitate, a subliniat Johnson. Pe de altă parte, el nu a anunțat că ar închide aceste spații, cum nu închide nici școlile. Iar sfaturile de a munci de acasă se adresează unei economii de servicii din Londra, care-și poate muta activitatea la domiciliu, conform sfatului dat de premier. 

În 16 martie, Londra avea confirmate 480 de cazuri de Coronavirus. 55 de persoane au murit din cauza Covid-19, notează sursa citată. 14 dintre cei morți erau din Londra. Celebrările de St Patrick's Day au fost anulate de către primarul Londrei, Sadiq Khan. El și-a exprimat speranța că măsurile luate vor reducele transmiterea coronavirusului.

Anterior, Boris Johnson a subliniat că vrea să protejeze categoria vulnerabilă, respectiv vârstnicii, iar tinerii să nu aibă nicio restricție pentru a crea o imunitate colectivă, în lupta cu noul coronavirus. 


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Adaugă părerea ta
Alte articole din: EXTERN