Bilețelul lăsat pe parbriz de o studentă de 22 de ani a devenit viral

Tuesday, 12 February 2019, 12:59 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

O studentă de 22 de ani și-a găsit mașina vandalizată, motiv pentru care a lăsat un bilețel pe parbriz, explicând faptul că ea lucrează voluntar la spital și nu își poate permite un loc plătit de parcare, notează thesun.co.uk. 

Șoferița, care lucreaza la Spitalul Royal Preston din Lancashire, susține că și-a parcat legal mașina, în momentul în care autoturismul i-a fost avariat. Ea a lăsat un bilețel prin care îi ruga pe cei care i-au vandalizat mașina, dar și pe trecători să înțeleagă faptul că în ciuda faptului că lucrează cu normă întreagă la spital, ea nu are un venit.

"Sunt studentă. Lucrez 37,5 ore pe săptămână, fără să am un venit. Nu îmi pot permite un permis de parcare. Sunt parcată legal. Vă rog să nu-mi mai vandalizați mașina, din nou.", este mesajul lăsat de ea. Ulterior, bilețelul a fost viralizat de către trecători care s-au amuzat teribil.

 A NHS student nurse left an angry note to vandals who damaged her car

Tânăra nu este singura vitimă, alte asistente medicale s-au plâns că au avut parte de cauciuri tăiate și alte distrugeri la mașină, multe pagube sunt produse de pacienții care părăsesc spitalul. Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri