Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

A vrut să se sinucidă la reconstituirea crimei! Cazul șocant al savantului rus care și-a decapitat iubita

Tuesday, 19 November 2019, 17:38 Sursă: Realitatea.net

"Tentativa de sinucidere, despre care nu vă pot da detalii, s-a produs vinerea trecută în apartamentul său", în momentul reconstituirii faptelor, a declarat avocatul Alexandre Potchuev, precizând că poliţiştii au intervenit imediat.

Potrivit presei locale, citând o sursă din cadrul poliţiei, Sokolov a profitat de faptul că i-au fost scoase cătuşele pentru a încerca să ia un cuţit. Poliţiştii au intervenit înainte să-l poată folosi.

Oleg Sokolov, în vârstă de 63 de ani, titularul unei catedre de istorie la Universitatea din Sankt Petersburg şi specialist în Napoleon, a mărturisit că şi-a ucis şi dezmembrat la începutul lunii noiembrie o fostă studentă, Anastasia Echchenko, în vârstă de 24 de ani. Cei doi erau iubiţi.

Istoricul rus era sub influenţa alcoolului în momentul în care poliţiştii l-au scos în dimineaţa zilei de 9 noiembrie din râul Moika, în Sankt Petersburg, fosta capitală imperială a Rusiei, având asupra sa un rucsac în care au fost găsite braţele unei femei şi un pistol de semnalizare.

Potrivit presei locale, acesta ar fi căzut în apele râului unde urma să arunce părţile de cadavru şi a recunoscut că intenţiona să scape de corpul victimei, după care să se sinucidă în public, îmbrăcat precum Napoleon.

Acest admirator al lui Napoleon era, potrivit studenţilor săi, un profesor talentat, care vorbea franceză şi putea interpreta atât rolul lui Napoleon, cât şi pe cele ale generalilor săi, însă era cunoscut şi pentru gesturi bizare cum ar fi faptul că se îmbrăca asemenea lui Napoleon, îi spunea iubitei sale "Josephine" şi îi plăcea ca oamenii să i se adreseze cu apelativul "Sire".

Partenera sa, Anastasia Echchenko, era de asemenea pasionată de epoca napoleoniană şi aprecia ţinutele de epocă, conform Agerpres.


Citeste totul despre:


Alte articole din: EXTERN
Alte articole din: EXTERN