Articolele din categoria ECONOMIE:

Curs valutar
Protestele anti-Guvern dau vânt în pânze pentru moneda națională. Leul începe în forță săptămâna
În mod paradoxal, leul se depreciază după deciziile controversate ale Guvernului, dar prinde din nou puteri după protestele masive din stradă, care au făcut din nou înconjurul presei internaționale, la fel ca în luna februarie. Este ca și cum piețele receptează semnalul optimist că modificările controversate ale Executivului PSD-ALDE ar putea fi întoarse sau măcar ameliorate ca urmare a presiunii din partea societății civile.
Mihai Tudose
BNR, lovitură de grație pentru Guvern. Dezvăluirea care aruncă în aer strategia lui Tudose
Statul român, prin împrumurile masive luate de Guvern pentru a susține plata salariilor și pensiilor, a destabilizat echilibrul din sistemul bancar. România este depășită doar de Ungaria în cadrul UE din perspectiva expunerii băncilor pe împrumuturile acordate statului. Dezvăluirea vine chiar din interiorul BNR, la doar câteva zile după atacurile dure ale premierului Mihai Tudose la adresa Băncii centrale.
Președintele ANPC, despre diferența dintre produsele vândute în Vest și cele care ajung în România
Președintele ANPC, despre diferența dintre produsele vândute în Vest și cele care ajung în România
Producătorii motivează rețeta diferită folosită pentru produsele vândute în estul Europei, inclusiv în România, față de cele comercializare în Occident prin nevoia de adaptare la gustul specific din aceste zone, iar în urma analizelor s-au constatat diferențe și în ceea ce privește valoare energetică a alimentelor, a afirmat președintele ANPC, Bogdan Pandelică, la Realitatea pe Net.