Scandal la VOCEA ROMÂNIEI. Smiley, ieşire nervoasă. Ce l-a scos din sărite artist

Saturday, 22 September 2018, 10:51, Sursă: REALITATEA.NET

Audițiile de la „Vocea României” au continuat. În show-ul de vineri seară, antrenorul veteran, Smiley, s-a enervat, lucru nemaiîntâlnit până acum, în cele 8 sezoane ale emisiunii. 


Adaugă părerea ta

La un moment dat, a existat un schimb de replici între Smiley și Irina Rimes, totul pornind de la un cuvânt al artistei: „personaj”. După ce Odri Bârcă a interpretat melodia „Issues", a existat schimbul de replici între cei doi jurați.

„Fii atentă, Odri, ca să nu facem momentul prea lung: poți să mergi cu domnul personaj, poți să mergi cu doamna voce, poți să mergi cu domnul actor. Dar știm că emoția câștigă suflete. Poți să mergi cu emoția (n.r. referindu-se la ea)", a spus Irina Rimes.

Imediat, a intervenit Smiley, care a precizat: „Aș vrea să îți explic, Irina, că mie nu îmi place să fiu într-o categorie pe care o decizi tu. Să îți explic. Eu nu sunt un personaj. Eu sunt o persoană, sunt un om și, în general, nu îmi place să fiu într-o categorie".

Artista a spus că îi pare rău dacă Smiley s-a simțit ofensat, adăugând: „Mie mi-ar plăcea să fiu un personaj, pentru că eu nu sunt, de exemplu". „Eu sunt mai mult decât un personaj. Am construit o grămadă de cariere de succes de la zero", a mai spus Smiley.

„Ai reușit ceva ce nu am reușit în cinci sezoane: să-l enervez pe Smiley. Felicitări!", a spus Tudor Chirilă.

În cele din urmă, concurenta a ales să meargă mai departe în echipa Irinei Rimes, scrie dcnews.ro.