Văduva Neagră, strânsă cu ușa. O dansatoare la bară e acuzată că a aranjat uciderea soțului milionar

Tuesday, 22 October 2019, 12:46, Sursă: REALITATEA.NET

Fostă dansatoare la bară Ganna Ziuzina, originară din Ucraina, despre care se spune că n-ar fi străină de uciderea soțului milioanar, ar putea să fie pusă sub acuzare, informează The Sun

Fostă dansatoare de streaptese supranumită Văduva Neagră va ajunge în fața instanței, unde va fi acuzată în mod oficial că ar fi orchestrat uciderea soțului ei, milionarul britanic Barry Pring.

Averea soțului de 2 milioane euro ar fi motivul pentru care femeia de 28 de ani ar fi pus la cale crima terifiantă.

Ucrainianca Ganna Ziuzina, care acum poartă numele Julianne Moore, se aflăpe litoralul Mării Mediterane, în Spania, împreună cu noul ei iubit și nu pare să-și facă multe griji legate de procesul care o așteaptă.

O anchetă din 2017 cu privire la moartea violentă a lui Pring în apropiere de Kiev, Ucraina, în 2008, a formulat o serie de acuzații cu privire la implicarea lui Ziuzina în evenimentul tragic.

Femeia a fost supranumită Văduva Neagră după ce un legist britanic a ajuns la concluzia că Pring a fost „ucis fără dubii".

În documentele legale cercetate de publicația The Mirror, mama și fratele lui Barry Pring afirmă: „Este evident că victima a fost ucisă în mod intenționat, și că [Ziuzina] a fost complice la crimă".

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Homepage