Coronavirus - România: 18982 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

USR: "Cerem PSD să o demită urgent pe Dăncilă!"

Friday, 17 August 2018, 18:22 Sursă: REALITATEA.NET

Redăm, integral, textul publicat de USR pe pagina de Facebook.

"Cerem PSD să o demită de urgență pe Viorica Dăncilă, premierul este o rușine pentru România. Prin scrisoarea trimisă astăzi liderilor europeni, premierul Dăncilă dovedeşte încă o dată că este o marionetă condusă de Liviu Dragnea. Conținutul scrisorii este revoltător și periculos.

Este inadmisibil ca Viorica Dăncilă să se refugieze în retorica minciunii în fața președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker și prim-vicepreședintelui Frans Timmermans. Cu atât mai mult cu cât liderii europeni cunosc foarte bine motivul pentru care se aflau oamenii în stradă și cum s-au derulat evenimentele în seara zilei de 10 august.

Afirmația premierului potrivit căreia fost “o încercare de înlăturare pe cale violentă a guvernului” este inacceptabilă în contextul sutelor de dovezi video și mărturii ale victimelor protestului, și la fel de necredibilă precum guvernul pe care îl conduce.

Demisia Vioricăi Dăncilă trebuie să fie un act de curaj din partea PSD, chiar și la o săptămână dupa ce au gazat cetățenii României", precizează reprezentanţii USR, într-o postare.

 


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL