Una dintre cele mai frumoase polițiste din Iași, accident îngrozitor în sediul Poliției. E în comă

Saturday, 10 June 2017, 10:32 Sursă: REALITATEA.NET

Un accident înfiorător s-a petrecut chiar în sediul Inspectoratului Județean de Poliție Iași. Una dintre cele mai frumoase și apreciate polițiste se zbate între viață și moarte.

Adaugă părerea ta

Panică la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Iaşi. Una dintre cele mai frumoase şi apreciate poliţiste se zbate între viaţă şi moarte după un accident stupid. Joi, în jurul orei 9:20 Mihaela Abaza a alunecat pe scările de la sediul IPJ din Copou şi s-a lovit extrem de puternic. Colegii care au văzut scenă au încremenit.

La ora 9:21, unul dintre colegii poliţistei a cerut ajutorul medicilor. Un echipaj de la Ambulanţă s-a deplasat la Sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi a găsit-o pe poliţistă într-o stare gravă. Echipajul medical a încercat să-i acorde primele îngrijiri medicale, oprindu-i într-un fel sângerarea şi a transportat-o de urgenţă la spital. Deşi accidentul este unul extrem de grav IPJ Iaşi nu a suflat o vorba, însă a cerut sprijin populaţiei pentru a dona sânge.

"Ieri, 8 iunie o poliţistă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi a fost implicată într-un accident, în urmă căruia a fost rănită grav, fiind internată într-o unitate medicală. Pentru tratament această are nevoie de sânge din grupa A2 - RH NEGATIV. Pentru a veni în sprijinul colegei noastre, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi apelează la solidaritatea dumneavoastră şi invită pe cei care doresc să doneze sânge la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Iaşi", au transmis poliţiştii vineri, într-un comunicat.

Poliţista este în comă, la Spitalul de Neurochirurgie

Mihaela Abaza este ofiţer în cadrul IPJ Iaşi şi are 38 de ani. Acum se află internată la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele sale de recuperare. În urmă căzăturii Mihaela Abaza a suferit o plagă craniană şi un hematom intercerebral şi a pierdut foarte mult sânge, intrând într-o comă severă. Imediat după ce a ajuns la spital ea a suferit o intervenţie chirurgicală.

Sursa: bzi.ro