Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un rănit din Colectiv internat în Israel îşi revine. Cum arată tânărul ce a supravieţuit incendiului

Monday, 07 December 2015, 20:17 Sursă: REALITATEA.NET

Pentru Cătălin Ilniţchi şi familia sa, clipele cele mai grele pare că au trecut. Mama tânărului a scris pe reţeaua de socializare că acesta se află, acum, în afara oricărui pericol.

"Rezultatul intervenţiilor chirurgicale este bun şi toate rănile se prezintă în limitele aşteptate. Arsurile căilor respiratorii şi infecţia pulmonară au fost rezolvate. De câteva zile a început să vorbească, să meargă şi a început deja şi recupararea, cu toate că este încă la terapia intensivă a secţiei de arsuri", a scris femeia pe Facebook.

Mama lui Cătălin Ilniţchi a transmis şi mulţumiri personalului medical de la Smurd, Spitalul Floreasca şi centrului medical din Israel, unde este internat fiul său, precum şi tuturor celor care s-au implicat pentru acesta să fie salvat şi recuperat.

Femeia a publicat şi o fotografie de la terapie intensivă, unde este tratat Cătălin Ilniţchi.

Şi din spitalele româneşti apar veşti bune. Alex Plingu, un pacient internat la Bagdasar-Arseni, a postat pe Facebook mai multe filmuleţe, dar şi fotografii din timpul recuperării. Dacă în urmă cu două săptămâni făcea primii paşi după operaţii, acum tânărul se laudă că a scăpat de bandajele de pe spate.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL