Coronavirus - România: 706475 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Un englez a mers în satul violatorilor să explice că violul este infracţiune. Reacţia lor, inumană

Monday, 27 July 2015, 11:30 Sursă: REALITATEA.NET

Localnicii prezenţi la întâlnirea cu tinerii din Iaşi le-au relatat acestora propria variantă despre viol, deşi, în mod evident, nu au fost martori. „Am aflat şi noi că doar avem urechi. Ce a căutat fata pe stadionul satului? S-a dus acolo cu maşina şi i-a sunat pe băieţi să vină”, a spus unul dintre localnici. „Vrea bani!”, a sărit un alt sătean. Au fost şi voci care au admis că „băieţii au greşit”, dar nu în totalitate. „70% băieţilor, 30 % este vina fetei”, a explicat unul dintre săteni musafirilor.

Localnicii prezenţi la întâlnirea cu tinerii din Iaşi le-au relatat acestora propria variantă despre viol, deşi, în mod evident, nu au fost martori.

„Am aflat şi noi că doar avem urechi. Ce a căutat fata pe stadionul satului? S-a dus acolo cu maşina şi i-a sunat pe băieţi să vină”, a spus unul dintre localnici. „Vrea bani!”, a sărit un alt sătean. Au fost şi voci care au admis că „băieţii au greşit”, dar nu în totalitate. „70% băieţilor, 30 % este vina fetei”, a explicat unul dintre săteni musafirilor.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL