Ultimele 2 zile de mari reduceri la eMAG. TOP oferte

Monday, 30 March 2015, 12:52 Sursă: REALITATEA.NET

Cei de la eMAG au organizat Stock Busters  până pe 31 martie, așa că mai aveți 2 zile la dispoziție să prindeți cele mai bune oferte.

Adaugă părerea ta

Am făcut o selecţie a celor mai bune oferte pentru voi. Le puteți consulta mai jos. Toată oferta, cu sute de produse la preţ redus, poate fi consultată AICI.

Stock Busters de la eMAG cuprinde reduceri mari pentru produse precum televizoare, electrocasnice, dar și produse pentru casă şi grădină, laptopuri, tablete și telefoane mobile de ultimă generație.

Stock Busters la eMAG: televizorul Smart LED Toshiba

Modelul 40L3433DG de la Toshiba este un televizor Smart LED excelent și în cadrul Stock Busters la eMAG are o reducere de 600 de lei. Acest televizor are cele mai înalte tehnologii: o rezoluție Full HD cu funcții esențiale de vizualizare Smart TV, puteți naviga pe internet prin intermediul televizorului și aveți un media player care vă administrează foarte ușor conținutul multimedia.

Acest televizor are o diagonală excelentă de 101 cm, Wi-Fi integrat, conexiuni prin intermediul sloturilor HDMI, SCART, PC in, CI+. Toate detaliile despre acest televizor pot fi consultate AICI.

Stock Busters la eMAG: televizorul Smart 3D LED Samsung

Modelul 40H6240 de televizor Smart 3D de la Samsung este un televizor de excepție și are o reducere de 700 de lei în cadrul Stock Busters la eMAG. Are o diagonală de 101 cm și o rezoluție Full HD.

Este dotat cu funcția Clear Motion Rate care minimizează neclaritatea cauzată de mișcarea rapidă a cadrelor. În plus, televizorul cântărește 9 kg și are o putere de consum de 50w. Întreaga ofertă pentru acest televizor o găsiți AICI.

Stock Busters la eMAG: Mașina de spălat rufe Whirlpool

Un discount de 25% în cazul mașinii de spălat de la Whirlpool la Stock Busters de la eMAG. Această mașină de spălat are o capacitate de încărcare de 6 kg și 1000RPM.

Foarte important este că această mașină are un consum redus de energie și apă deoarece face parte din clasa energetică A++. Întreaga ofertă pentru această mașină de spălat o găsiți AICI.

Stock Busters la eMAG: Mașină de spălat rufe de la Gorenje

Pentru cei care au nevoie de o mașină de spălat cu o capacitate mare de spălare, cea de la Gorenje este ideală. Are o capacitate de încărcare de 7kg, printre cele mai mari existente pe piață în acest moment, 1200RPM și are un discount de 20% în cadrul Stock Busters la eMAG.

Mașina de spălat este dotată cu tehnologia UseLogic care optimizează procesul de spălare cu ajutorul unor senzori inteligenți și reduce consumul de energie. În plus, acești senzori vă informează constant asupra durității apei. Întreaga ofertă pentru această mașină de spălat o găsiți AICI.

Stock Busters la eMAG: Căsuță cu acoperiș pentru cățel

În cadrul campaniei Stock Busters la eMAG găsiți și căsuță cu acoperiș Trixie XL pentru cățelul dumneavoastră. Această căsuță este avantajoasă, având în cadrul campaniei o reducere de preț de 70%.

Căsuța e fabricată din lemn de pin lăcuit și este foarte primitoare pentru cățelul dumneavoastră. Ea poate fi amplasată în curte, oferă protecție și siguranță, este foarte ușor de asamblat și are un acoperiș rezistent din material mineral. În plus are piciorușe reglabile pentru evitarea umezelii de pe sol.

Întreaga ofertă pentru căsuța Trixie o găsiți AICI.

Stock Busters la eMAG: set 4 piese Tefal Ingenio

Profitați de Stock Busters la eMAG și consultați acest set format din 4 piese de la Tefal Ingenio. Aveți la dispoziție o tigaie de 24 de cm, două oale, una de 16 și alta de 20 cm, cu mâner detașabil.

Toate piesele sunt din inox și sunt potrivite pentru orice sursă de căldură, inclusiv inducție. Sunt foarte ușor de depozitat datorită mânerului detașabil care se folosește pentru toate cele 3 tigăi și oale. Întreaga ofertă o găsiți AICI.

Stock Busters la eMAG: Laptop Lenovo Ideapad Flex cu touchscreen

Treceți la următorul nivel din punct de vedere al tehnologiei folosite la laptopuri. Ultrabook-ul Lenovo Ideapad Flex 2 are un procesor Intel Core i3 cu o frecvență de 1.9 GHz, o diagonală de 15,6 inch care folosește tehnologia touch screen.

Puteți comanda laptopului precum tabletelor sau telefoanelor mobile prin apăsarea ecranului. Laptopul este dotat cu 4GB de memorie și un HDD de 500GB. În plus, este dotat din fabrică cu sistemul de operare Windows 8.1. Întreaga ofertă o găsiți AICI.

Stock Busters la eMAG: Tableta Samsung Galaxy Tab Pro T900

În cadrul Stock Busters la eMAG, această tabletă are o reducere de preț de 26%. Este una dintre cele mai performante tablete de pe piață, având un procesor cortex A15 Quad core de 1.9 GHz și un altul cortex A7 Quad-Core de 1.3 Ghz.

Tableta este una cu display mare pe care poți viziona clar orice video sau fotografie, de 12.2 inch, iar fluiditatea comenzilor este garantată de cei 3GB de RAM cu care este dotată. Memoria internă este de 32GB. Toate detaliile despre această ofertă le găsiți AICI.

Stock Busters la eMAG: iPhone 5C

Dacă vreți un iPhone, dar prețul celui mai nou model vi se pare încă exagerat de mare, iPhone 5C în cadrul Stock Busters la eMAG are un preț care cu siguranță o să vă atragă atenția.

Acest telefon are o memorie de 8GB, este disponibil în 5 culori diferite și are o baterie ce rezistă la 10 ore de convorbire neîntreruptă. Este dotat cu un procesor A6, foarte economicos din punct de vedere al energiei. Întreaga ofertă pentru acest telefon o găsiți AICI.