Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

TOP cele mai atractive oferte la mașini de spălat de azi

Tuesday, 27 September 2016, 09:36 Sursă: REALITATEA.NET

Întreaga listă de reduceri la mași de spălat, de la Cel.ro, o găsiți LA ACEST LINK

Reducere 370 de leiMasina de spalat rufe Haier HW60-10F2S 6 kg 1000rpm A++ Alb hw60-10f2s. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri masini de spalat de la CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 380 de leiMasina de spalat rufe Samsung WF8EF5E0W4WLE 8 kg 1400rpm A+++ Alb wf8ef5e0w4w. Acum puteti spăla la fel de eficient cu apă rece ca si cu apă caldă - cu masina de spălat Samsung cu tehnologie Eco Bubble. Economiseste energie cu fiecare încărcătură si reprezintă o revolutie în domeniul spălatului. Spălati la rece. Economisiti energie. Tehnologia inovatoare Samsung Eco Bubble spumează detergentul cu aer si apă înainte de începerea ciclului, generând bule care penetrează materialele mai repede decât un detergent concentrat. Spălati rufe la fel de eficient în apă rece ca si în apă caldă, economisind energie. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri masini de spalat de la CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.

 

Reducere 660 de lei. Masina de spalat rufe Gorenje W6222 S 6 kg 1200rpm A++ Alb 434902. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri masini de spalat de la CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 230 de lei. Masina de spalat rufe LG Titan 2 FH2U2HDN1 7 kg 1200rpm A Alb fh2u2hdn1. TurboWash dispune de functia Jet Spray care contribuie la reducerea semnificativa a timpului total de spalare, realizeza economie de energie si ofera ca rezultat rufe mai curate. Prin pulverizarea apei direct pe materiale pentru aproximativ 120 de secunde, Jet Spray imbunatateste performantele deja exceptionale de spalare si clatire ale tehnologiei 6 Motion Direct Drive si permite ca TurboWash sa deruleze mai rapid un intreg ciclu de spalare. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri masini de spalat de la CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.

Reducere 680n de lei. Masina de spalat rufe Samsung WW90K6414QXLE 9 kg 1400rpm A+++ Inox ww90k6414qx/le. Ati uitat o camasa? Add Wash va permite sa adaugati simplu si rapid articolele uitate, dupa ce ciclul de spalare a inceput deja. De asemenea, puteti adauga cu usurinta rufe spalate de mana, pe care doriti doar sa le clatiti sau sa le uscati prin stoarcere. Tehnologia Eco Bubble face posibila o curatare puternica, chiar si la temperaturi scazute. Detergentul se transforma in spuma, astfel incat patrunde rapid prin material si elimina cu usurinta murdaria, in acelasi timp protejand materialul si economisind energie. Mai multe detalii și întreaga listă de reduceri masini de spalat de la CEL.ro găsiți LA ACEST LINK.

 

 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL